www.idrettspsykologi.net

 


Hovedsiden
Prestasjonsangst
Psykosyntesen
Bevisstgjøring
Mental trening
Delpersonligheter
Inspirasjon
Presseomtale
Presentasjon


 

 

 Mental styrke er veien til fysisk styrke.  Tankens kraft - bli kjent med din egen skapekraft...


Tankens kraft - bli kjent med din egen skapekraft
 

     
                                                                                                Gudrun Kvisle

Jeg er utdannet autorisert Samtaleterapeut ved HumaNova Europeiske Psykosyntese Universitet i Oslo.
Jeg har de siste årene spesialisert meg på idrettspsykologi og prestasjonsfremmede verktøy, som f.eks. meta-positiv tenkning, og kreativ visualisering.

Psykosyntesen er en kreativ psykologi som inkluderer hele mennesket, det vil si at den har forankring i det fysiske, emosjonelle, intellektuelle og det åndelige.
Det er selvutvikling det handler om, bli seg selv bevisst, akseptere at slik er jeg, for så kunne velge hvordan jeg ønsker å være. Videreutvikle sine egenskaper og se sitt potensiale, både hos seg seg selv og hos andre mennesker.

Som terapeut gir jeg ingen råd, jeg har tillit til at du har svaret selv, men jeg kan stille deg spørsmål, og bruke metoder som kan gi deg nye innsikter. Psykosyntesen er en praktisk psykologi, som kan gi deg flere verktøy til å mester bevisst fokus, vilje, indre og ytre styring, og utvikle f.eks. indre trygghet, og selvtillit o.l. Vi jobber med å bevisst gjøre din indre dialog, tankens kraft og din egen skape kraft.

Jeg arbeider i dag med noen av Norges fremste idrettsutøvere, trenere, lag. Arbeider også innen næringslivet med teambuilding. Dessuten har jeg skrevet en hovedoppgave om psykosyntesen og prestasjonsangst i idrettens verden.

Ønsker du å dra nytte av min erfaring i din egen utvikling, eller er du nysgjerrig på å vite mer om hva jeg kan tilby deg, ta gjerne kontakt med meg.


Gudrun Kvisle
Mobiltlf: 926 11 672
E-mail: gkvisle@yahoo.no

Mottakelse: Oslo, andre steder etter avtale.

Til toppen av siden
 

 Samtaleterapeut i psykosyntese Gudrun Kvisle - med spesialfelt i idrettspsykologi.    © Copyright 2008  Gudrun Kvisle